Om os

Vi er et levende firma af mennesker, der bygger for mennesker. Derfor ved vi, hvad det betyder, at vi først lytter nøje til ethvert ønske og spørgsmål og derefter udarbejder et detaljeret forslag, der indfrier Deres ønsker og behov.

Vi er det rigtige valg

  • Derfor ved vi, hvad det betyder, at vi holder det fastlagte budget og ikke overskrider den aftalte byggetid.
  • Derfor ved vi, hvad det betyder, at vi påtager os alt papirarbejdet og indhenter alle tilladelser.
  • Og derfor kontrollerer vi byggeriet i alle faser og sørger for, at arbejdet forløber planmæssigt og til mindst mulig gene for Dem.​

Vi ved også, hvad det betyder, at byggeriet holder i mange år og ikke med tiden afslører fejl eller mangler, som påfører Dem ekstra ærgelser, udgifter og besvær. Vi anvender kun de bedste, mest hensigtsmæssige og mest energibesparende materialer, og vi opfylder lovkravene og de høje kvalitetskrav, vi selv sætter til den håndværksmæssige kvalitet.

Qvist-totalbygs ledelse har over 48 års erfaring og har løst opgaver over det meste af Sjælland. Vi har flere end 2500 tilfredse kunder, har bygget flere gange for en række kunder og får et stort antal nye opgaver på personlig anbefaling.

Byg Garanti giver dig sikkerhed

Når du vælger en BYG-håndværker – der er omfattet af BYG GARANTI – får du en gratis ekstra sikkerhed for godt håndværk. For det første er medlemmer af BYG (Byggeriets Arbejdsgivere) gennem BYGs vedtægter forpligtiget til at levere godt og solidt håndværksarbejde. For det andet sikrer BYG GARANTI dig i de situationer der kan opstå.​

Skruer
  • Vi er et specialfirma, der opfører tilbygninger, ombygninger og nye tagetager. Vi moderniserer og totalrenoverer inden for alle former for byggeri, også erhvervsbyggeri.
  • Vi er et levende firma af mennesker, der bygger for mennesker. Derfor ved vi, hvad det betyder, at vi først lytter nøje til ethvert ønske og spørgsmål og derefter udarbejder et detaljeret forslag, der indfrier Deres ønsker og behov.
  • Derfor ved vi, hvad det betyder, at vi holder det fastlagte budget og ikke overskrider den aftalte byggetid.
  • Derfor ved vi, hvad det betyder, at vi påtager os alt papirarbejdet og indhenter alle tilladelser.
  • Og derfor kontrollerer vi byggeriet i alle faser og sørger for, at arbejdet forløber planmæssigt og til mindst mulig gene for Dem.
  • Vi ved også, hvad det betyder, at byggeriet holder i mange år og ikke med tiden afslører fejl eller mangler, som påfører Dem ekstra ærgrelser, udgifter og besvær. Vi anvender kun de bedste, mest hensigtsmæssige og mest energibesparende materialer, og vi opfylder lovkravene og de høje kvalitetskrav, vi selv sætter til den håndværksmæssige kvalitet.
  • Qvist-byg har over 43 års erfaring og har løst opgaver over det meste af Sjælland. Vi har flere end 2.500 tilfredse kunder, har bygget flere gange for en række kunder og får et stort antal nye opgaver på personlig anbefaling.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt

Vi udfører alt fra ombygning og renovering til tilbygninger og udestuer i glas. Vi har et væld af materialer og arbejder sammen med dygtige og kompetente samarbejdspartnere, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Udfyld formularen her på siden og lad os give dig et uforpligtende tilbud.