Ombygning & tilbygning af hus

Overvejer du en lille ombygning, eller en tilbygning til dit hus? Så har Qvist-totalbyg løsningen. Med mange års erfaring med ombygning, kan vi hjælpe dig til at opnå et flot resultat. Vi har nemlig specialiseret os i at opføre ombygninger, tilbygninger og tagetager. Derudover har vi værktøjskassen fyldt til renden og kan også moderniserer og totalrenoverer alt byggeri.

Tilbygning til hus, ombygning af hus og generel ombygning – Qvist-totalbyg kan hjælpe dig

Vi sørger altid for at prioritere en fordelagtig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt for os at vores arbejde med ombygning er en god investering for vores kunder. Vi er grundige i vores arbejde og sikrer dig en god oplevelse fra start til slut.

En tilbygning til hus er ikke bare en ombygning

En tilbygning til dit hus handler ikke bare om, at du får dit drømmehus. Du skal også overholde det fastlagte budget og byggetiden, og have den rette kvalitet til prisen. Vi kender processerne, overholder aftalerne, og påtager gerne papirarbejdet og indhenter tilladelser, så du kan koncentrere dig om at se frem til dit drømmebyggeri og en god pris.

Første del af processen er en god dialog og hvor vi vejleder dig i forhold til de erfaringer vi har gjort os gennem årene, samtidig med at vi møder jeres ønsker og behov ved ombygning af hus.

Kontakt os allerede i dag, så kan vi se på muligheder sammen. Vi tilbyder et gratis besøg af en arkitekt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt

Vi udfører alt fra ombygning og renovering til tilbygninger og udestuer i glas. Vi har et væld af materialer og arbejder sammen med dygtige og kompetente samarbejdspartnere, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Udfyld formularen her på siden og lad os give dig et uforpligtende tilbud.