Ombygning til parcelhus

Gør drømmen til virkelighed. Hvis du går og drømmer om en ombygning af hus, hjælper vi dig meget gerne med at gøre drømmen til virkelighed.

Vi har værktøjskassen fyldt med ledelsens mere end 50 års erfaring, og vi er eksperter i tilbygninger og ombygning af parcelhus. Vores store kendskab og erfarne mandskab vil komme dig til gode i alle projektets faser – og længe efter.

Vi kører blandt andet ud til kunder i Smørum, Ballerup, Egedal og resten af region Hovedstaden samt Lejre og Ringsted.

Vores ombygning af hus holder rammerne

En ombygning af hus byder som regel på en periode med ”undtagelsestilstand” for beboerne. Vi gør naturligvis vores til at lette denne periode, og med vores store erfaring inden for ombygning og tilbygning til hus kan vi give en præcis tids- og budgetramme, der holder, så du er tryg gennem hele forløbet.

Går du blot og leger med tanken om at få bygget en ombygning, så tag kontakt i dag. Vi kan rådgive dig til at finde den bedste løsning, der opfylder dine behov og dermed gøre dine husdrømme til virkelighed.

Kontakt os for priser på dit byggeprojekt

Ønsker du at høre mere, eller kunne du tænke dig en konkret pris på lige netop din ombygning af hus, så ring på telefon 44 66 18 88 eller skriv til vores e-mail info@qvist-byg.dk.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt

Vi udfører alt fra ombygning og renovering til tilbygninger og udestuer i glas. Vi har et væld af materialer og arbejder sammen med dygtige og kompetente samarbejdspartnere, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Udfyld formularen her på siden og lad os give dig et uforpligtende tilbud.