Tilbygning med professionel arkitekt

Hvis du drømmer om en tilbygning til dit parcelhus, kan vi hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed. Vores arkitekt står klar med tegningerne, og vores håndværkere står klar med værktøjskasserne. Vi er eksperter i tilbygninger, og det vil komme dig til gode i alle projektets faser – og længe efter.

Vi kan blandt andet bygge den tagetage, du altid har drømt om, og vi kører blandt andet ud til kunder i Smørum, Ballerup, Egedal og resten af region Hovedstaden. Derudover har vi også mange kunder i Lejre og Ringsted, som vi hjælper med en bedre udnyttelse af deres boligareal.

Vi giver dig en præcis tidsramme og budgetramme for din næste tilbygning

Hos Qvist-totalbyg ved vi, at ved enhver tilbygning eller ombygning af parcelhus er der et behov for at vide, hvornår livet kan blive normalt igen. Vores store erfaring med tilbygning til parcelhus gør, at vi kan give en præcis tidsramme og budgetramme, så du har en tryghed hele vejen igennem dit byggeri.

Tilbygning med tilknyttet arkitekt – Få bygget en ny 1. sal eller tagetage

Vi kan hjælpe med en 1. sal tilbygning udført med tegninger fra arkitekt. Hvis I savner lidt mere plads, er en tilbygning til 1. sal en god og energieffektiv løsning. Så kan I nemlig få glæde af varmen fra stueetagen på den nye etage, og samtidig får I mulighed for bedre isolering. En tilbygning til 1. sal kan altså være med til at energioptimere jeres bolig.

Jeres nye tilbygning til 1. sal skal være en drøm. Derfor tilbyder vi også at sørge for papirarbejdet og indhentning af tilladelser, så I kan drømme uforstyrret videre. Desuden indgår vi aftaler om budget- og tidsrammer, som I kan stole på.

Arkitekt der sikrer, at tilbygningen passer til huset

Overvejer du en tilbygning, er det en god ide at tilknytte en arkitekt tidligt i processen. Vælger du os, får du en erfaren arkitekt med i prisen, hvis du ønsker det. Fordelen for dig er, at vi er vant til at arbejde sammen, så du får den optimale tilbygning eller tagetage.

Udover at vi kan levere din tilbygning inklusive arkitekt, får du også glæde af vores store erfaring inden for tilbygninger. Over 50 år er det blevet til, og primært gennem personlige anbefalinger, så vi vil naturligvis gøre vores til, at du en dag vil anbefale Qvist – totalbyg videre.

Hvad koster en tilbygning?

Vores pris på en tilbygning afhænger blandt andet af, hvor stor den skal være, og hvilken slags tilbygning der er tale om. Er der tale om enkelte ekstra værelser eller måske en helt ny tagetage?

Vi udarbejder dog meget gerne et uforpligtende tilbud – Kontakt os og hør mere på telefon 44 66 18 88 eller skriv til vores e-mail info@qvist-byg.dk.

Under byggeprocessen står vi for følgende:​

 • Udarbejdelse af tegningsmateriale og ingeniørberegninger
 • Anmodning om byggetilladelse
 • Byggestyring, herunder møder med bygherre
 • Bestilling af materialer
 • Udførelse af bygningsarbejdet
 • Løbende kvalitetskontrol af leverancer, materialer og udførelse​

Vores teknikere kan endvidere rådgive om følgende:

 • Muligheder for at begrænse energiforbruget og sikre et godt indeklima
 • Gennemførelse af energibesparende foranstaltninger
 • Valg af miljørigtige foranstaltninger og udførelsesmetoder
 • Etablering af strøminstallationer.
 • Valg af inventar og møbler
 • Udførelse af vådrumsbehandling i badeværelser
 • I forbindelse med medbyg, rådgives om love og regler for byggeri af småhuse, tilbygninger og ombygninger m.m.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt

Vi udfører alt fra ombygning og renovering til tilbygninger og udestuer i glas. Vi har et væld af materialer og arbejder sammen med dygtige og kompetente samarbejdspartnere, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Udfyld formularen her på siden og lad os give dig et uforpligtende tilbud.