Renovering og totalrenovering

Går du med tanker om renovering eller totalrenovering, så tag os med på råd. Hos Qvist-totalbyg har ledelsen over 50 års erfaring med totalrenovering og modernisering, og vi kan rådgive dig til det bedste resultat i forhold til renovering – og ikke mindst en smertefri proces. Der er mange muligheder, og vi står klar til at hjælpe dig med at holde overblikket over din totalrenovering.

Få din renovering eller totalrenovering hos Qvist-totalbyg

Hvis man aldrig har begivet sig ud i totalrenovering af et hus før, kan det ofte virke som en stor mundfuld. Eftersom vi er specialister indenfor renovering, sikrer vi dig den bedste vejledning, så du kan få indflydelse på de dele af processen du gerne vil have indflydelse på – resten klarer vi!

Nogle kunder vil gerne være med i størstedelen af beslutningsprocessen, mens andre bare giver os de overordnede ønsker – og lader os tage beslutningerne i forhold til detaljerne. Det er helt op til dig.

Renovering & totalrenovering med total sikkerhed

En totalrenovering eller blot en renovering kan være et uoverskueligt projekt. Derfor spænder vi gerne et sikkerhedsnet ud under din totalrenovering ved at give dig præcise aftaler om budget- og tidsramme, så har du at forholde dig til. Og vi holder vores aftaler.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt

Vi udfører alt fra ombygning og renovering til tilbygninger og udestuer i glas. Vi har et væld af materialer og arbejder sammen med dygtige og kompetente samarbejdspartnere, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Udfyld formularen her på siden og lad os give dig et uforpligtende tilbud.