Udestue tilbygning

Har du en drøm om at sidde tættere på din have hele året? Så er en udestue naturligvis en rigtig, fornuftig løsning som tilbygning til dit hus. Med en udestue, får du både mere ud af din have, og en mulighed for at give din bolig et nyt udtryk både indvendig og udvendigt. Med en udestue som tilbygning får du faktisk et nyt hjem.

Der er nok at overveje, når man beslutter sig for en udestue som tilbygning til sit hus. Hvilket materiale skal den bygges i? Skal den være rundet, firkantet eller have skrå hjørner? Drømmer du om glaspartier i fuld højde eller vinduer på en muret brystningsmur? Hvordan skal den opvarmes? Jo, der er nok at tage stilling til, og vi hos Qvist – totalbyg hjælper naturligvis også gerne til i denne del af processen, hvor du kan nyde godt af vores arkitekt og mange års praktiske erfaringer med tilbygninger af udestuer for andre.

Udestuer – tilbygninger vi kan stå inde for

Din nye udestue skal ikke bare være en tilbygning der er til pryd for din bolig, men også for vores faglige stolthed. Vi har bygget for mere end 2500 kunder på Sjælland, så vi kender vores håndværk og ikke mindst processerne. Derfor er du også i trygge hænder, når vi tager os af papirarbejde og indhentelse af tilladelser, lige som du heller ikke skal være urolig for, om vi kan overholde budget- og tidsrammen. Hos Qvist – totalbyg ved vi nemlig præcis, hvad der kræves for, at du kan få den udestue som tilbygning, du drømmer om.

Vi går altid ind i et nyt projekt for at løse opgaven så godt, at vi kan gøre os fortjent til at blive anbefalet videre. Det gælder både vores håndværk, og vores håndtering af processen, tids- og budgetrammer og det papirarbejde, der også hører med til en tilbygning af udestuer.

Kontakt os og få et tilbud på din næste udestue

Kontakt os i dag for at få et tilbud på din drømmeudestue. Du kan ringe til os på 44 66 18 88 eller sende en mail til: info@qvist-byg.dk.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt

Vi udfører alt fra ombygning og renovering til tilbygninger og udestuer i glas. Vi har et væld af materialer og arbejder sammen med dygtige og kompetente samarbejdspartnere, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Udfyld formularen her på siden og lad os give dig et uforpligtende tilbud.